joi, 28 noiembrie 2013

Decoratiune brad rustic

Decoratiune de Craciun in stil rustic - brad din fetru asezat pe o baza cub din lemn infasurata in sfoara si decorata cu felii de ramurele de copac. Daca va place ma puteti sustine cu un like la acest link:
http://www.breslo.ro/Concurs/Craciun-la-cabana-Rezervat-Concurs_i2821

miercuri, 27 noiembrie 2013

marți, 26 noiembrie 2013

luni, 25 noiembrie 2013

joi, 21 noiembrie 2013

duminică, 17 noiembrie 2013

Ultima frunza a toamnei

Frunza din lana impaslita, in culorile toamnei. Este prevazuta cu ac de brosa si poate fi purtata la sacou, camasa, palton sau palarie. Accesoriu unicat.

vineri, 15 noiembrie 2013

miercuri, 13 noiembrie 2013

Geanta Algae



Na, pentru ca mi s-a facut dor de mare, de soare, de Vama Veche, am facut o geanta impaslita din lana merinos extrafina si carlionti Teeswater. Pe clapa gentii au poposit niste alge marine incalcite aduse de valuri, iar nisipul a luat forma unei curele pentru geanta.

marți, 12 noiembrie 2013

Alte artefacte impaslite ale culturii Pazyryk


Sursa foto 
Cam acum un an va povesteam despre unul dintre cele mai cunoscute artefacte din lana impaslita - o carpeta de dimensiuni considerabile care provine din Siberia, de la cultura Pazyryk, un popor nomad scitic din muntii Altai, Siberia. Ei bine, cultura Pazyryk a lasat in urma si alte obiecte din lana impaslita, cum ar fi aceste extraordinare paturi pentru sei, cu niste modele geometrice si florale extrem de complexe si de frumos conturate. Nu pot sa nu ma intreb cine erau, cum aratau si cum traiau cei din ale caror maini au iesit astfel de frumuseti. 

vineri, 8 noiembrie 2013

Targ I love handmade

Dragii mei, maine si poimaine va astept la Palatul Sutu, la targul I love handmade pe luna noiembrie. Multe noutati practice, calduroase, colectia Dansul frunzelor s-a imbogatit si ea cu noutati, vor fi reduceri la accesoriile ce au iesit din sezon si multe alte surprize.

miercuri, 6 noiembrie 2013

Crizanteme din fetru

Si printre picaturi, mi-am facut timp si de vechea mea pasiune, fetrul. Un buchetel de 5 crizanteme din fetru, montate pe suport de brosa si clama, de prins in piept sau in par, dupa preferinte.